kidkii ballenbad

Hoera!! Jullie zijn in blijde verwachting? 

Ben je opzoek naar een leuke babywinkel voor jullie geboortelijstje?

Kom zeker eens bij ons binnen voor meer info of maak vrijblijvend een afspraak!

- Wij bieden keuze uit meer dan 120 merken.

- Gratis levering 1 maand voor de geboorte

- 10% Lijstwaardebon vanaf  €1500 bij afsluiting lijst

 

We overlopen een volledige lijst per thema

Elk thema (op stap, de keuken, de badkamer, de slaapkamer,....) wordt uitgebreid besproken en alle mogelijkheden qua merken in alle prijsklassen worden overlopen. We geven deskundig advies over elk product. We bespreken samen de leveringsdag en het uur waarop mag geleverd worden.  De gratis levering van de geboortelijst (al dan niet op zijn geheel) wordt voorzien een drietal weken voor de geboorte.

doomoo relax

Een beetje bijshoppen van thuis uit…

De geboortelijst staat online en jullie kunnen als ouders inloggen met jullie eigen account of wachtwoord. Eens je bent ingelogd kan je ons volledige aanbod bekijken per thema of per merk met alle foto's en uitleg. Elk artikel kan met 1 drukknop worden bijgevoegd aan je lijst. Tot de afsluiting van de lijst kan je steeds bijbestellen.

loft white quax

Ja baby is geboren....

Geen stress, alles staat klaar. Geen geloop naar de winkel om de dringende dingen op te kopen, geen geloop met cadeau's.....gewoon genieten van dat wondertje. Wij zijn steeds bereikbaar om je te helpen waar nodig. Mimi baby is meer dan alleen "een winkel" waar je je lijst legt.... we zijn ook adviseur waar nodig. 

De lijst staat online met een heel gemakkelijk en persoonlijk bestelsysteem voor de schenkers. Elk product heeft een foto en uitleg. Door in te loggen met hun account kunnen de ouders elke dag hun lijst meevolgen.

De lijst wordt afgesloten in samenspraak met de ouders. 

little dutch

Geen geboortelijst? Andere mogelijkheden op maat

Niet iedereen wenst een geboortelijst te leggen. Wens je gewoon alles zelf te bestellen en geleverd te krijgen wanneer je dat wenst?  Wij leveren en installeren gratis thuis en geven advies en productinformatie. Normaal gezien gelden onze normale acties, maar persoonlijke offertes kunnen steeds worden aangevraagd bij grote bestellingen. 
Mocht je hierover vragen hebben, contacteer ons gerust.

scoot and ride

Enkel en alleen bij Mimi baby...

Wij werken met droomartikels die je zelf kan aanduiden en waardoor je geen aankoopverplichting hebt. Dit geeft aan de ouders de mogelijkheid om heel wat leuke spulletjes op hun geboortelijst te plaatsen en achteraf te beslissen om ze te bestellen of om te ruilen in een waardebon als ze geschonken zijn. 

Wij leveren (indien gewenst) reeds voor de geboorte bij je thuis en helpen graag decoreren of uitpakken. We werken met een waarborgsysteem dat steeds kan worden terugbetaald bij afsluiting van de geboortelijst indien de artikels allemaal opgekocht werden door de schenkers. 

Tot aan de afsluiting van de geboortelijst kan je blijven artikels toevoegen van thuis uit. Je merkt dikwijls maar na de geboorte wat je tekort hebt en zo hoef je niet tot aan de winkel te komen. 

Stel uw vraag